Situaţie tragi-comică la Deveselu, unde oamenii l-au votat pe primarul mort de Covid-19. Cum s-a putut întâmpla una ca asta

Situaţie tragi-comică la Deveselu, unde oamenii l-au votat pe primarul mort de Covid-19. Cum s-a putut întâmpla una ca asta

Numele primarului decedat al comunei Deveselu, care candida pentru un nou mandat, a rămas pe buletinele de vot deoarece au fost tipărite înainte de decesul candidatului. Iar edilul decedat a fost ales.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit Gazeta Nouă, primarul Ion Alimanu a fost ales, în ciuda faptului că a murit acum 10 zile. El ar fi obţinut peste 1.000 din cele 1.600 de voturi exprimate.

În aceste condiţii, viceprimarul va îndeplini atribuţiile de primar până la organizarea de alegeri parţiale.

“Potrivit unei hotărâri a BEC, dacă decesul candidatului s-a produs după tipărirea buletinelor de vot, acestea nu se mai modifică şi procesul electoral îşi urmează cursul”, a declarat purtătorul de cuvânt al BEJ Olt, Monica Ţone, potrivit Agerpres.

În afară de numele primarului decedat Ion Aliman, candidat PSD, pe buletinele de vot pentru alegerea primarului comunei Deveselu mai sunt două nume: Ion Păun, candidat ALDE şi candidatul PMP, Dumitru Manuel Nică.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza