Șocant! Un tânăr de 17 ani, mort după ce a sărit în fața trenului. Băiatul tocmai ar fi pierdut bani la păcănele

Șocant! Un tânăr de 17 ani, mort după ce a sărit în fața trenului. Băiatul tocmai ar fi pierdut bani la păcănele

Adolescentul a fost lovit de tren, după ce mecanicul n-a mai putut evita impactul.

Gestul cumplit a fost făcut de un tânăr de 17 ani din Teleorman. Adolescentul ar fi ales să își pună capăt zilelor cel mai probabil din cauza unor datorii pe care le făcuse, din cauza jocurilor de noroc. Băiatul a fost găsit mort pe calea ferată. Mecanicul trenului n-a mai putut evita impactul, scrie realitatea.net.

Un alt caz șocant de sinucidere, care a fost legat, inițial, tot de jocurile de noroc, a avut loc cu o zi înainte, în Vâlcea, unde un tânăr în vârstă de 19 ani și-a dat foc chiar în fata unei agenții de pariuri. 

Presa locală scrie că tânărul și ar fi recurs la acest gest după ce ar fi pierdut bani la jocuri de noroc, însă mama sa respinge acest scenariu.

"Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă în dimineaţa asta nu ştiu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic... A zis: 'mami, plec, mă întâlnesc cu nişte băieţi. După aia, mă duc'". Familia spune că acesta era foarte trist în ultima perioadă, pentru că își depusese CV-ul la mai multe companii, dar nu reușea să-și găsească un loc de muncă și nu crede că băiatul ar fi jucat la astfel de jocuri de noroc.

Ziarul de Vâlcea scrie că polițiștii verifică imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a reconstitui traseul parcurs de Alexandru înaintea sinuciderii și iau în considerare și scenariul în care ar fi pierdut bani la păcănele, pentru că și-a pus în aplicare gestul în fața unei săli de jocuri de noroc.

Comenteaza