Bunici ucişi în casă în timp ce vorbeau la telefon cu un nepot. Posibil că atacul a fost dat la pont, femeia fiind administrator de bloc

Bunici ucişi în casă în timp ce vorbeau la telefon cu un nepot. Posibil că atacul a fost dat la pont, femeia fiind administrator de bloc
| Foto: colaj foto - sursa https://www.opiniatimisoarei.ro/

Dublă crimă la Timişoara, lângă Tribunal: doi septagenari au fost ucişi cu sânge rece, iar unul dintre nepoţii lor, care a dat peste criminal, a fost la un pas sa fie înjunghiat.

Marti seara, cei doi soţi, în vârstă de 75 si 78 de ani, vorbeau la telefon cu unul dintre nepoţii lor care locuieşte în Germania, când, la un moment dat au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit niște zgomote, apoi s-a aşternut liniştea.

Nepotul, speriat, l-a sunat pe verişorul lui, un alt nepot al celor doi, care locuiește aproape de bunici. Alertat, acesta s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor şi, când a intrat în casă, şi-a văzut bunica şi bunicul morţi, iar în casă încă se afla criminalul care s-a năpustit asupra lui, a încercat să-l înjunghie, iar apoi a fugit.

Totul s-a întâmplat în centrul oraşului Timişoara, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiş. Anchetatorii spun că este posibil ca atacul să fi fost dat la pont, deoarece femeia ucisă era administratoare, iar marţi a încasat banii de întreţinere de la locatari, a transmis opiniatimisoarei.ro

”La data de 27 iunie 2023, în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați (un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș”, a transmis IPJ Timis.

Poliţiştii timişoreni încearcă să dea de urma ucigaşului. Criminaliştii cercetează apartamentul în care s-a produs dubla crimă şi adună probe.

Comenteaza