Tânăr de 18 ani, băgat cu forţa într-o mașină şi jefuit, după ce a refuzat să-i dea bani unui individ care l-a acostat pe stradă

Tânăr de 18 ani, băgat cu forţa într-o mașină şi jefuit, după ce a refuzat să-i dea bani unui individ care l-a acostat pe stradă

Un tânăr a fost luat cu forţa de pe stradă, băgat într-un autoturism şi tâlhărit, după ce a refuzat să îi dea bani unui necunoscut care l-a acostat pe stradă.

Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, pe o stradă din comuna Filipeştii de Târg din judeţul Prahova, iar tânărul agresat a anunţat Poliţia marţi după amiază, după ce a reuşit să scape din mașină, cu privire la faptul că a fost luat cu forţa de pe stradă şi tâlhărit.

”În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări, stabilindu-se faptul că în seara de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.30, tânărul în cauză ar fi fost abordat pe stradă de către un bărbat pentru a-i cere bani, acesta refuzându-l. Ulterior, tânărul a fost introdus cu forţa în autoturismul condus de bărbat, fiind ameninţat şi lovit cu un obiect contondent, totodată, fiindu-i sustrasă din buzunar suma de 40 de lei, precum şi un pachet de ţigări. Ulterior, cu ocazia opririi într-o staţie de alimentare, tânărul a reuşit să iasă din maşina persoanei bănuite”, informează, miercuri, Poliţia judeţului Prahova, scrie News.ro.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe suspectul de tâlhărie, în persoana un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Filipeştii de Târg. Acesta a fost reţinut și este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Comenteaza