Tânără dispărută, găsită fără viață lângă o pârtie de schi. Crimă sau sinucidere?

Tânără dispărută, găsită fără viață lângă o pârtie de schi.  Crimă sau sinucidere?
| Foto: Turistik.ro

Părinții fetei de 23 de ani au dat-o dispărută ieri, la ora 15. După o jumătate de oră, a fost găsită moartă în zona pârtiei de schi din Iași. 

Tânăra de  23 de ani a fost găsită fără suflare în zona pârtiei de schi din Iaşi. Apelul la 112 a fost făcut chiar de către prietenii ei. Fata plecase de ieri de acasă. Potrivit unor surse, tânăra era studentă la medicină şi şi-a sunat prientenii şi i-a anunţat unde se duce, aşa au putut aceştia să o găsească. Părinţii au dat-o dispărută la ora 15, iar după jumătate de oră prietenii au găsit-o moartă.

“În jurul orei 15.30 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează.”, a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi .

Deja se fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat şi a fost dispusă efectuarea necropsiei. Autorităţile iau în calcul şi o sincucidere, dar şi o crimă. Potrivit unor surse, fata era sprânzurată cu un colier de plastic.

Comenteaza