Tragedie în prag de Crăciun! O fetiţă de 5 ani a murit, iar verişorul ei este în stare gravă după ce bunica i-ar fi spălat cu o substanţă toxică

Tragedie în prag de Crăciun! O fetiţă de 5 ani a murit, iar verişorul ei este în stare gravă după ce bunica i-ar fi spălat cu o substanţă toxică

O fetiţă de cinci ani a murit și un copil de un an şi 11 luni este în stare gravă, după ce ar fi fost spălaţi de bunica lor cu o substanţă toxică, posibil o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor.

Incidentul s-a petrecut în județul Ialomița. Fetița a murit, iar verișorul ei este internat în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei.

Poliţia a anunţat, vineri, că Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată, joi seară, de cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduşi doi copii, în vârstă de 5, respectiv 1 an şi 11 luni, care ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă.

Potrivit News.ro, după verificări, poliţiştii au stabilit că o altă fată, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Fata de zece ani şi băiatul de un an şi 11 luni sunt fraţi, iar fetiţa de cinci ani care a murit era verişoara lor. Copiii ar fi fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil Tomoxan, de bunica lor, o femeie de 35 de ani, din Ţăndărei.

Comenteaza