Tragedie în stradă. Cinci bărbați din Pakistan au fost arestați pentru uciderea unui afgan cu o țeavă

Tragedie în stradă. Cinci bărbați din Pakistan au fost arestați pentru uciderea unui afgan cu o țeavă
| Foto: stirileprotv.ro

Cinci cetățeni pakistanezi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce au omorât un afgan în Timișoara.

Judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Timiș a emis, vineri noaptea, mandatul de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele a cinci cetățeni pakistanezi, acuzați de comiterea infracțiunii de omor asupra unui cetățean afgan în municipiul Timișoara. Decizia a fost luată în urma propunerii procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Potrivit comunicatului emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, probatoriul administrat până în acest moment relevă că cei cinci pakistanezi au comis, în coautorat, omorul asupra victimei afgane pe strada Căprioarei din Timișoara. Incidentul a avut loc în seara zilei de 31 ianuarie, iar sesizarea a fost făcută de un martor care a observat o persoană căzută pe marginea drumului cu urme de sânge în apropiere.

Din anchetă reiese că agresiunea s-a desfășurat în timpul unui conflict spontan, iar cei cinci pakistanezi au atacat fizic victima folosind cuțite, picioare și o țeavă metalică, provocându-i multiple leziuni traumatice care au dus la decesul acesteia la fața locului.

Efectuând cercetări pentru identificarea autorilor, poliția a depistat în București un grup de șase cetățeni pakistanezi, bănuiți că ar fi implicați în această crimă. Existând suspiciuni rezonabile că aceștia intenționau să părăsească ilegal teritoriul României pentru a se sustrage urmăririi penale, aceștia au fost conduși la sediul organelor judiciare din Timișoara.

Cei cinci cetățeni pakistanezi se află acum în arest preventiv, iar ancheta continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și aducerea acestora în fața justiției, potrivit știrileprotv.ro.

Comenteaza