Un bărbat care s-a accidentat cu scuterul murit după ce mai multe spitale, inclusiv din Cluj, nu s-au înțeles între ele ca să îl trateze

Un bărbat care s-a accidentat cu scuterul murit după ce mai multe spitale, inclusiv din Cluj, nu s-au înțeles între ele ca să îl trateze

Un bărbat de 52 de ani din Satu-Mare și-a pierdut viața în urma unui accident cu scuterul, după ce patru spital nu s-au înțeles între ele ca să îi acorde îngrijiri medicale. 

Bărbatul a ajuns la Spitalul din Satu Mare cu o ambulanță, după ce a suferit un accident în urma căruia s-a lovit la piept.

Medicii de la Spitalul din Satu Mare au încercat să-l transfere la alte spitale din județele învecinate deoarece spitalul de acolo nu avea secție de chirurgie toracică, potrivit Digi24.

Prima data medicii au încercat să-l transfere pe bărbat la un spital din Cluj dar au fost refuzați pe motiv că ar trebui să încerce întâi la Baia Mare pentru că e mai aproape. La Spitalul din Baia Mare nu  mai erau locuri destule.

O ultimă încercare a fost la Oradea, însă fără succes.

Pacientul a rămas la Spitalul din Satu Mare până dimineață, când a suferit un stop cardio-respirator, conform sursei citate.

Familia acestuia a anunțat că va da spitalul în judecată și a depus plângere la Colegiul Medicilor.

Medicii din Satu Mare spun că nu e prima dată când apelează la spitale din alte județe pentru transferul pacienților și sunt refuzați. 

Comenteaza