Un pompier ar fi incendiat intenționat casa fostei sale iubite. Colegii lui s-au luptat ore în șir cu flăcările

Un pompier ar fi incendiat intenționat casa fostei sale iubite. Colegii lui s-au luptat ore în șir cu flăcările

Un pompier, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, este acuzat că ar fi incendiat intenționat casa fostei sale partenere.

Evenimentul a avut loc noaptea trecută în localitatea Șura Mare, colegii bărbatului luptându-se mai mult de două ore pentru a stinge incendiul.

ISU Sibiu a transmis de la început că focul a fost pus intenționat. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

Ajunși la fața locului, colegii pompierului au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, la terasele exterioare dar și la anexele din spatele casei.

„În ceea ce privește incendiul care a avut loc azi-noapte în localitatea Șura Mare din județul Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, confirmă proveniența profesională a persoanei. Întrucât la acest moment cazul se afla în atenția procurorului de caz, în funcție de deciziile organelor abilitate, vom dispune măsurile legale în consecință. Ne dezicem în mod clar și nu încurajam astfel de fapte, însă situația este un caz izolat”, au declarat reprezentanții ISU Sibiu.

În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, mansarda casei, terasa exterioară – o suprafață de aproximativ de 30 mp, două anexe din spatele casei – aproximativ 20 mp și bunurile din interior, potrivit b1.ro.

Comenteaza