VIDEO ȘOCANT! Inspectoare ANPC, agresată de patronul unui local: "Ieși afară, mă! Cine ești tu aicea?"

VIDEO ȘOCANT! Inspectoare ANPC, agresată de patronul unui local: "Ieși afară, mă! Cine ești tu aicea?"
| Foto: imagine cu caracter ilustrativ

O inspectoare a Autoritatății Naționale pentru Protecția Consumatorilor a fost dată afară dintr-un restaurant pe care îl controla chiar de patronul localului, care a agresat-o fizic și verbal.

Inspectorii ANPC fac, în această perioadă, controale în localele din zonele turistice. Un astfel de control într-un restaurant de pe litoral s-a terminat cu scandal, după o inspectoare a fost agresată fizic și verbal de patronul localului.

Șeful ANPC a publicat o înregistrare video în care este surprins momentul. "Am intrat în posesia înregistrării în care o colegă comisar #ANPC este agresată fizic și verbal de către reprezentantul operatorului economic", spune Paul Anghel, acesta dezvăluind doar că este vorba despre patronul unui restaurant din Constanța.

"E un ospătar, e un bucătar? E cineva? Afară, ieși afară, mă! Cine ești tu aicea?, țipă patronul către inspectoarea ANPC. 

Aceasta reacționează speriată: "Vă rog să nu țipați la mine! Nu mă atingeți, nu mă împingeți! Sunați la Poliție!".

Pe de altă parte, șeful ANPC dă un exemplu de "așa da" de la țărmul Mării Negre.

"Vă asigur că, pe litoralul românesc, sunt operatori economici care au înțeles că, respectând consumatorul, se respectă pe dânșii, în primul rând, iar ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, are rolul de a consilia și preveni, iar atunci când situația o impune, de a controla și sancționa.

Imaginile vă demonstrează că merită să ajungeți la mare și să fiți siguri că, și datorită instituțiilor statului, astăzi, în foarte multe zone, lucrurile sunt așa cum le doriți", transmite Paul Anghel.

Comenteaza