Zeci de porci au murit striviți, după ce TIR-ul care îi transporta s-a RĂSTURNAT! Care este starea șoferului

Zeci de porci au murit striviți, după ce TIR-ul care îi transporta s-a RĂSTURNAT! Care este starea șoferului

TIR-ul, care transporta peste 600 de porci, s-a răsturnat în această după-amiază în Pasul Tihuța. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

TIR-ul este înmatriculat în judeţul Sălaj, iar în cabina acestuia se aflau şoferul şi încă o persoană. Bărbatul aflat la volan, în vîrstă de 50 de ani, a fost rănit şi transportat la spital. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului, traficul a fost dirijat de poliţişti alternativ, pe un sens de mers, informează digi24.ro. La faţa locului a fost direcţionată automacaraua de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa.

De asemenea, a fost sesizată Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bistriţa-Năsăud, care a trimis o echipă în zonă pentru a verifica legalitatea transportului şi a lua măsurile care se impun.

Directorul DSVSA, Romulus Biţa, a declarat pcă TIR-ul venea din judeţul Neamţ şi că în jur de 50 de porci au murit în urma accidentului rutier.

„Sunt aproximativ 40-50 de porci morţi, restul sunt descărcaţi şi duşi într-o curte, la o gospodărie apropiată, şi se aşteaptă să vină un alt mijloc de transport care să îi încarce şi să îi ducă la destinaţie. Veneau din judeţul Neamţ către judeţul Sălaj. Am înţeles că sunt 625 de porci în transport (...) Mai greu va fi la încărcare, dacă va fi noapte şi frig, va fi greu să îi prindă şi să îi încarce”, a precizat Biţa.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza