Netflix vrea să filmeze la Cluj. Locaţia, un restaurant cu un design fantastic transformat într-un apartament de vis

Netflix vrea să filmeze la Cluj. Locaţia, un restaurant cu un design fantastic transformat într-un apartament de vis
| Foto: Mediafax - mpinteractiv.ro

Un restaurant din Cluj cu un design fantastic a fost transformat într-un apartament de vis. Netflix doreşte să filmeze aici un serial. Este vorba despre unul dintre cele mai impresionante localuri din Cluj, care ulterior a devenit locuinţă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Vrei să trăieşti într-o lume fantastică? Localul din Cluj care a impresionat presa din întreaga lume ani la rând prin elementele de design steampunk & fantasy s-a transformat, dar nu oricum, scrie Mediafax.

Acum poţi să trăieşti o fantezie şi să te muţi aici. Restaurantul s-a transformat într-un apartament de poveste, iar designul lui vrea să te facă să înţelegi condiţia omului contemporan.

„Nişte artişi în colaborare cu Netflix vor să filmeze un serial. Consideră că e ceva inovativ, că nu vezi zilnic aşa apartamente”, a spus Adrian Lazăr, agent imobiliar. Nu e de mirare. Odată ce treci pragul localului, simţi că păşeşti într-o altă lume, a imaginarului. Pentru 1.000 de euro pe lună poţi oricând să numeşti acest loc acasă.

„Este un şir de evenimente mitologice. Începutul condiţiei omului până în momentul în care se pierde, evadează”, explică Adrian Lazăr. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza