Noi alunecări de teren pe A3, între Gilău - Nădășelu. Restricții de 60 de km/h

Noi alunecări de teren pe A3, între Gilău - Nădășelu. Restricții de 60 de km/h

Au apărut noi probleme pe lotul dintre Nădășelu și Gilău, al Autostrăzii Transilvania, unde sunt zone în care taluzul a luat-o la vale, cu tot cu rigolele de scurgere.

Viteza de circulație a fost limitată la 60 de km/h pe oră în zona kilometrului 52, pe sensul de mers de la Nădășelu la Gilău, unde taluzul a luat-o la vale, cu tot cu rigolele de scurgere și a alunecat până aproape de partea carosabilă, antrenând în unele locuri, și bolovanii care aveau rolul de a-l stabiliza.

Pentru că au apărut denivelări și în asfalt, o bandă de circulație a fost închisă, iar viteza de circulație a fost limitată la 60 de kilometri pe oră, scrie Dejeanul.ro.

CNAIR a transmis că alunecările s-au produs din cauza cantităților însemnate de precipitații din ultimele săptămâni, dar menționează că autostrada se află în perioada de garanție: “CNAIR a notificat antreprenorul pentru remedierea defecțiunilor apărute, în cel mai scurt timp. Lucrările vor fi executate pe cheltuiala acestuia”.

Astfel de incidente s-au mai produs pe acest lot, atât în timpul construirii, cât și după deschidere, din cauza terenului instabil.

Comenteaza