Noi imobile de 5 etaje la Cluj-Napoca. Dispar 3 cocioabe din centru

Noi imobile de 5 etaje la Cluj-Napoca. Dispar 3 cocioabe din centru

Noul an aduce imobile de 5 etaje în Cluj-Napoca. Proiectele vor fi dezbătute în Comisia de Urbanism din 11 ianuarie 2023.

Strada Traian

Amplasamentul studiat este localizat in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, cu adresa postala strada Traian nr. 66, în afara perimetrului de protectie a valorilor istorice si arhitectural-urbanistice. Tema de proiect stabilita de comun acord cu beneficiarul lucrarii prevede construirea unui imobil cu functiune mixta : locuinte colective, comert, in cadrul parcelei cu o suprafata totala de 711 mp. Regim de inaltime maxim propus = S+P+5E+ER. Nr. TOTAL locuri de parcare auto NECESARE = 17. Nr. TOTAL locuri de parcare biciclete NECESARE = 16. Accesul auto si accesul pietonal la imobil se realizeaza direct din strada Traian situata in partea de V a terenului studiat. Beneficiar S.C. DONATH PANORAMIC S.R.L. Proiectant S.C. ARHIMAR SERV S.R.L.

Noi imobile de 5 etaje la Cluj-Napoca. Dispar 3 cocioabe din centru

Strada Lutoasă 

Parcela studiată este situată în județul Cluj, mun. Cluj-Napoca, str. Lutoasă nr. 1-str. Andrei Muresanu nr. 4, fiind o parcelă de colț şi are o suprafaţă totală de 411 mp, cu o formă neregulată în înțeles urban. Se află în proprietatea beneficiarului SC Belsera Trade Invest SRL, iar prin P.U.D.-ul de faţă se propune reglementarea terenului studiat în scopul construirii unui imobil mixt cu funcțiuni de interes public la parter şi locuințe la nivelurile superioare - regimul de înălţime 2S+P+5+Eth. n situația propusă, la fel ca și în situația existentă, accesul pe terenul studiat se va realiza din strada Andrei Muresanu, pentru spatiul comercial de la parter, iar accesul auto si cel petonal pentru spatiile de locuit se va face din strada Lutoasă. PROIECTANT : S.C. SCRIPCARIU BIROU DE ARHITECTURĂ S.R.L. Pentru realizarea proiectului se propune desființarea construcțiilor existente pe amplasament - 3 case vechi.

Noi imobile de 5 etaje la Cluj-Napoca. Dispar 3 cocioabe din centru

Comenteaza