Foto Nomad a adus savoarea preparatelor asiatice și sud-americane, în foodcourt Iulius Mall Cluj

Nomad, startup-ul 100% clujean, își întâmpină clienții cu preparate proaspete, gustoase și sănătoase în zona foodcourt din Iulius Mall Cluj. Bolurile cu edamame și ciuperci shiitake, avocado și mango, creveții Citrus Yuzu sau avocado cu somon teriyaki sunt doar câteva dintre bunătățile din meniu, care vor transforma orice masă într-o experiență culinară delicioasă. Nu doar gusturile sunt ademenitoare, ci și reducerea de 30% din această perioadă

Colorată, gustoasă, exotică și, mai ales, sănătoasă, mâncarea asiatică însoțită de beneficiile fructului avocado este mereu o idee bună. Noul restaurant NOMAD din Iulius Mall Cluj, zona foodcourt, propune combinații de ingrediente și de arome unice. Astfel, clujenii pot savura creveți delicioși în sos de citrice cu legume prospete pentru un prânz sau o cină hrănitoare, se pot bucura de porții gustoase de orez și legume, combinate cu nutritivul avocado, carne de pui, porc sau fructe de mare, iar cei care țin la siluetă pot opta pentru edamame pentru gustarea sănătoasă dintre mese.

Meniul este completat de japonezele paste udon cu pui yakisoba, baby back ribs sau ciuperci

shiitake, iar topping-urile care completează porțiile amplifică gustul și cuceresc instant orice gurmand. Tot la NOMAD poți savura sushi cu avocado și vită singapore, ton, somon teriyaki și mango. Iar pentru a răspunde tuturor preferințelor culinare, NOMAD pune la dispoziția clienților și salate cu avocado, quinoa mix, creveți crispy salad și crispy pork salad. Și pentru a te cuceri definitiv, în această perioadă, restaurantul are și o promoție de 30% pentru toate meniurile, iar în contextul actual, preparatele pot fi achiziționate la pachet și pot fi savurate fie pe terasă, fie acasă.

Vino să te răsfeți cu meniuri gustoase și sănătoase, la NOMAD!

Etichete
Comenteaza