Foto Nu toţi clujenii sunt civilizaţi! Parc din Gheorgheni, distrus și îngropat în gunoaie

Un parc din cartierul Gheorgheni a fost efectiv distrus și îngropat în gunoaie. 

"Tare m-am întristat de dimineață. Am ieșit în parcul de lângă blocul nostru, acum, la 8 dimineața, că la ora asta e gol-goluț. Nu, nu era gol. Era plin, plin, plin de gunoaie aruncate în toate direcțiile. Pungi, sticle, doze, bucăți de mâncare, ambalaje de tot felul, bucăți de plastic, chiștoace de țigări cât cuprinde. Plus coșuri de gunoi rupte și aruncate cât colo pe jos.

De multe ori am văzut în acest parc angajații firmei de curățenie, știu sigur că pe aici se trece constant și se curăță. Și ei chiar adună temeinic tot ce găsesc. "Urmele" surprinse de mine acum, la 8 dimineața, sunt efectele nopții trecute.

E trist că nu suntem în stare să păstrăm curățenia și parcul drăguț în care era o plăcere să vin (sau măcar să trec, în ultimele luni). Cineva va munci azi să curețe, în speranța că mâine nu va arăta la fel ca acum.

Apropo, copiii mici bagă tot în gură, deci nicio șansă să poți trece pe aici fără "opriri de degustare", așadar alternativa e să fugi cât te țin picioarele. Sau să te apuci să aduni... Voi ce ziceți, ce e de făcut ca să civilizăm oamenii care aruncă tot ce pot pe jos? Și rup tot? Cum facem asta? Și când începem? Cu amenzi, cu vorba bună sau cum?", scrie o clujeancă pe Facebook. 

Comenteaza