Numărul infectărilor a crescut la Cluj. Alte 34 de persoane au fost confirmate cu COVID-19

Numărul infectărilor a crescut la Cluj. Alte 34 de persoane au fost confirmate cu COVID-19

34 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Cluj, cu 13 mai multe decât ieri, când au fost raportate doar 21 de cazuri noi. Până acum la Cluj au fost confirmate 1.999 de cazuri de COVID-19.

Situația epidemiologică în județul Cluj arată că în ultimele 24 de ore, 34 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj. Astfel numărul total al infectărilor de la Cluj se ridică la 1.999.

Numărul total al deceselor ca Cluj este de la 56, dintre care 38 din județul Cluj. Săptămână aceasta, la Cluj-Napoca, au decedat până acum 3 persoane infectate cu COVID-19.

În acest moment în secțiile de anestezie terapie intensivă (ATI) sunt internați 29 de pacienți, 21 dintre cei aflați la ATI provin din județul Cluj.

Până acum 755 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 602 din județul Cluj. 

Instituţia Prefectului anunţă că efectivele angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și SAJ) au fost de 362. În acest timp 468 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse şi 71 de societăți comerciale/PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Comenteaza