Update Video Foto O casă a luat foc în județul Cluj. Intervenție în forță a pompierilor cu două autospeciale. O femeie de 70 de ani a făcut atac de panică

O casă a luat foc în județul Cluj. Intervenție în forță a pompierilor cu două autospeciale. O femeie de 70 de ani a făcut atac de panică
| Foto: ISU Cluj

Flăcările au cuprins o casă din comuna Ciurila, localitatea Sălicea (jud. Cluj). Pompierii intervin pentru a stinge incendiul care a afectat mare parte din imobil.

UPDATE: „Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă modulară din localitatea Sălicea, comuna Ciurila. Astfel, două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost dislocate la locul solicitării, unde au găsit structura, cu o suprafață de aproximativ 50 mp, cuprinsă în totalitate de flăcări. Totodată, o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a solicitat consultul echipajul SMURD. Aceasta era sub efectul unui atac de panică.
Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră, fiind împiedicată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O casă din comuna Ciurila din localitatea clujeană Sălicea a luat foc. Forțele ISU intervin pentru a stinge incendiul.

„Casă aprinsă în Sălicea. com. Ciurila”, au postat reprezentanții ISU Cluj, pe Twitter.

Pompierii clujeni intervin pentru a opri extinderea flăcărilor.

Comenteaza