Omenie à la Cluj: "Cineva a pierdut o sumă de bani. O aşteptăm... pt. a recupera banii"

Omenie à la Cluj: "Cineva a pierdut o sumă de bani. O aşteptăm... pt. a recupera banii"

Pe un grup de Facebook al comunităţii floreştene, un gest de omenie a fost aplaudat, iar oamenii au scris că totuşi mai avem o speranţă dacă omenia încă mai rezistă în vremurile acestea. 

La un supermarket din comuna Floreşti cineva, mai neatent, a pierdut o sumă de bani. Cei care au găsit banii au anunţat pe grupul de Facebook Traiesc in Floresti - Cluj că îl aşteaptă pe cel care a rămas fără suma respectivă să meargă la acel magazin să o recupereze.

"La magazinul Profi Sub Cetate cineva a pierdut o sumă de bani. Sperăm că persoana respectivă sa se află pe grupul nostru şi o asteptăm în magazin pt. a recupera banii", scrie în anunţul de-o şchioapă.  

Gestul de omenie a fost aplaudat: "Dacă mai sint oameni cinstiți speranța moare ultima", a scris cineva sub postare. "Sunt mulţi, dar nu îi vedem noi", a venit răspunsul.

Dacă ar fi încercat un impostor să revendice banii, în postare mai scrie că pe camerele din magazin se vede clar că era o domnişoară cea care a pierdut banii, deci nu vă înghesuiţi :).  

Comenteaza