Francezii de la Orange vor sponsoriza toate marile festivaluri “made in Cluj”

Francezii de la Orange vor sponsoriza toate marile festivaluri “made in Cluj”
Grupul francez s-a implicat în acest an în Festivalul Internațional de Film Transilvania | Foto: Orange

Cea mai mare companie de telecomunicații din România a anunțat lista festivalurilor în care va fi implicată ca partener principal în acest an, majoritatea fiind din Cluj.

Orange România va fi partener principal al celor mai așteptate festivaluri de muzică: Untold (1-4 august, Cluj), Neversea - organizat tot de societatea Untold Cluj (4-7 iulie, Constanța), Summer Well (9-11 august, Buftea), Afterhills (23 august - 1 septembrie, Iași) și Electric Castle (17-22 iulie, Cluj).

“Odată cu lansarea Summer Well, experiențele de festival au căpătat o nouă dimensiune şi am reușit să creăm o atmosferă unică în care creativitatea și tehnologia joacă un rol esențial. Pentru că am vrut să oferim experiențe inedite unui număr cât mai mare de iubitori de muzică, de anul trecut ne-am alăturat și altor festivaluri de mare anvergură precum Untold și Neversea, dar și Afterhills și, de anul acesta, Electric Castle”, a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.

La aceste festivaluri, Orange va oferi participanților trafic de date nelimitat în reţeaua 4G şi internet gratuit prin reţeaua sa Wi-Fi. În 2018, la cele patru festivaluri unde operatorul de telecomunicații a asigurat serviciile de conectivitate, consumul gratuit de date mobile a fost de 40 Terabytes, iar traficul Wi-Fi, de 18 Terabytes.

În cadrul fiecărui eveniment vor fi folosite 20 de stații de bază mobile pentru a asigura o acoperire cât mai bună și trafic de internet la viteze cât mai mari. Participanții sunt conectaţi şi în mişcare, în drum spre festivaluri.

Orange România, companie profilată pe telecomunicații prin rețele fără cablu, a înregistrat anul trecut afaceri de 5,7 miliarde de lei și un profit de 192 de milioane, cu 2.366 de angajați, conform platformei Termene.ro.

Principalii jucători la nivel național în acest domeniu de activitate erau Orange (cotă de piață de 43,81%), Vodafone (29,84%), Telekom (17,27%), Nokia Networks (3,48%) și Societatea Națională de Rediocomunicații (2,31%).  

Comenteaza