Pantelis Kapetanos despre experiența din România: “Mi-a plăcut mult campionatul, când am venit era puternic, cu opt-zece echipe bune”

Pantelis Kapetanos despre experiența din România: “Mi-a plăcut mult campionatul, când am venit era puternic, cu opt-zece echipe bune”

Atacantul grec a evoluat pentru FCSB și CFR Cluj, echipe alături de care a cucerit două titluri de campion în Liga 1.

Ajuns la 36 de ani, fostul golgheter se află în Grecia, unde pregătește alături de fratele său o echipă de Liga a 3-a. Kapetanos, care a impresionat atât în tricoul CFR-ului, cât și în cel al FCSB-ului susține că Liga 1 are nevoie e revenirea echipelor de tradiție. Grecul a făcut o comparație între campionatul actual și cel din urmă cu 12 ani când a sosit pentru prima oară în România.

“Când am venit acolo, a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Am venit cu familia şi în primele două, trei luni a fost greu, dar după nu am avut nicio problemă. Mi-a plăcut mult campionatul în România, când am venit era foarte bun, foarte tare.

Un campionat puternic, cu opt-zece echipe bune. Am câştigat campionatul şi la Cluj, şi la Steaua. Mi-au plăcut ambele echipe. Am prins şi Steaua şi Cluj la un nivel foarte bun.

Am văzut nişte jocuri din România şi am văzut că nivelul nu e aşa bun. A scăzut mult nivelul şi asta nu e bine. Nu e bine să nu ai echipe ca Steaua, Dinamo, Rapid, ele trebuie să fie în primele trei locuri”, a spus Kapetanos pentru Telekom Sport.

Comenteaza