Paranghelie în pandemie. Petrecere a jandarmilor, fără măști și fără distanțare socială

Paranghelie în pandemie. Petrecere a jandarmilor, fără măști și fără distanțare socială
| Foto: digi24.ro

La eveniment au participat aproximativ 35 de jandarmi, care l-au sărbătorit pe șeful lor proaspăt pensionat, cu o petrecere-surpriză.

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu confeti și șampanie de la petrecerea-surpriză, organizată la Brașov, în care se vede că jandarmii nu purtau niciun fel de mască de protecție. Mai mult, la poza de grup erau practic lipiți unul în altul. 

Potrivit digi24.ro, conducerea Inspectoratului de Jandarmerie Brașov a anunțat o anchetă în acest caz. 

„Am luat la cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieşirea din misiune, efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Braşov.

 

Comenteaza