Părinte din Floreşti: "Copiii pleacă şi cu 2 ore înainte din sat şi tot nu ajung pe 8 în clase... sunt puşi absenţi, certaţi, chiar nu e vina lor"

Părinte din Floreşti: "Copiii pleacă şi cu 2 ore înainte din sat şi tot nu ajung pe 8 în clase... sunt puşi absenţi, certaţi, chiar nu e vina lor"

Părinţii din Floreşti fac apel la conducerea comunei să se implice în rezolvarea situaţiei transportului elevilor la şcoală. Din cauza traficului infernal spre Cluj-Napoca elevii întârzie la şcoală şi sunt luaţi în vizor de profesori. 

Varianta ca părinții să le motiveze absențele elevilor care sunt captivi la prima oră în traficul dinspre Floreşti spre Cluj-Napoca, nu este o soluţie la problemă. Floreştenii solicită mai multă implicare din partea autorităţilor.

"Rog conducerea Floreştiului să vorbească cu directorii de licee din Cluj-Napoca. Copiii pleacă şi cu 2 ore înainte din sat şi tot nu ajung pe 8 în clase... sunt puşi absenţi, certaţi, chiar nu e vina lor!!!!!!!!!", scrie un părinte pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj. 

Unii recomandă varianta ca părinții să le motiveze aceste absențe elevilor, lucru care ar rezolva doar situația absențelor, nu și a traficului. Însă alţi floreşteni propun ca soluție pentru soluţionarea traficului, în aşa fel încât părinții să nu fie nevoiţi să își mai ducă copiii la şcoală în Cluj, construirea de şcoli în comuna clujeană. 

"-Scoala și creșă zona Sub Cetate, captează zona Tauti, Sub Cetate și o parte din Florilor, Ioan Rus
-Scoala și creșă zona Eroilor, captează zona Eroilor, Tera
-Scoala și creșă zona Someșului, Stadionului"

Oamenii sunt că deși pare un proiect mare, nu ar fi imposibil de realizat. Pe de altă parte mulți sunt de părere că oamenii își vor aduce copiii în oraș la scoală deoarece aici sunt școlile cu renume. 

Comenteaza