Pasageri Wizz Air evacuați cu poliția din aeroport după ce le-au fost anulate zborurile

Pasageri Wizz Air evacuați cu poliția din aeroport după ce le-au fost anulate zborurile

Umilinţa Wizz Air continuă pe aeroporturile din ţară. A fost scandal pe Aeroportul Otopeni după ce trei zboruri către și dinspre Italia, operate de compania low-cost Wizz Air, au fost anulate. 

Pasagerii îi acuză pe reprezentanții companiei aeriene că știau despre aceste anulări, însă au fost lăsați să facă check-in-ul, ca mai apoi să-i evacueze din terminal cu ajutorul polițiștilor de la Frontieră.

Într-un răspuns pentru Digi24, Wizz Air a transmis că zborurile au fost anulate din cauza unei verificări tehnice neplanificate necesare aeronavei cu care pasagerii ar fi trebuit să ajungă la Roma.

Totodată, compania precizează că pasagerii au posibilitatea să-și reprogrameze călătoria pe următorul zbor disponibil, să ceară banii înapoi sau să primească puncte în portofelul electronic.

În dimineaţa de miercuri, 14 septembrie, pasagerii unei curse Wizz Air care ar fi trebuit să zboare de pe aeroportul din Iaşi la Milano au fost abandonaţi în aeroport după ce cursa a fost anunţată ca anulată. 

Pasageri Wizz Air evacuați cu poliția din aeroport după ce le-au fost anulate zborurileSursa: captura foto Ştirile Dimineţii - Digi24 / Aeroportul din Iaşi

Şi pe aerportul din Cluj-Napoca clienţii Wizz Air au încasat umilinţe weekend-ul trecut, iar oamenii au aplelat la presă şi la televiziune pentru a face cunoscut comportamentul inadmisibil al companiei maghiare low-cost care operează în România. 

Pe lângă anularea curselor, compania Wizz Air vinde mai multe bilete decât capacitatea aeronavelor, iar prioritate se pare că au în avion cei care au dat mai mulţi bani pe bilet, deşi promovarea zborurilor compania Wizz o face tocmai bazându-se pe preţurile mici la biletele scoase la promoţie cu luni bune înainte de zbor. 

"Companiile astea fac numai ce vor ei, nu anunță înainte călătorii, despăgubirile sunt după 6 luni dacă sunt. Plus altele! Nimeni nu îi amendează nu le fac controale... O fac cu bună știință", scrie un cititor ZIUA de CLUJ pe pagina de Facebook

Citeşte şi: Wizz Air a vândut bilete în plus şi la zborul spre Luton. Oameni umiliţi în aeroport: "Îşi bat joc de clienţii lor"

Comenteaza