Video Pasiunea secretă a lui Ciprian Deac. Fotbalistul CFR-ului recunoaște: “Am investit destul de mult”

Pasiunea secretă a lui Ciprian Deac. Fotbalistul CFR-ului recunoaște: “Am investit destul de mult”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei, proaspăt convocat la echipa națională, a vorbit despre una dintre pasiunile sale.

La 33 de ani, Ciprian Deac este unul dintre cei mai eficienți jucători ai formației din Gruia și este o prezență constantă în lotul României. Înainte de dubla decisivă împotriva Suediei și Spaniei, mijlocașul a dezvăluit, pentru Federația Română de Fotbal, una dintre pasiunile sale. Fotbalistul campioanei a vorbit despre pasiunea sa pentru automobile, dar și despre pasiune pentru curse.

“De mic sunt pasionat de mașini și cred că pasiunea asta am moștenit-o de la tatăl meu. De când am venit la CFR și am câștigat cu adevărat bani din care să îmi permit să îmi cumpăr o mașină, pot să zic că am investit destul de mult. Îmi plac mașinile cu motoare puternice, să fie 4x4. Având și doi copii acum mă gândesc clar și la siguranță. Prima mașină pe care am condus-o a fost Dacia, cred că de acolo plecăm toți”.

Mijlocașul a vorbit și despre colegul George Țucudean, cel care îi împărtășește pasiunea. “Cu siguranță, Țucudean e cel mai pasionat de mașini. Nici nu știu câte modele a schimbat. La șase luni vine tot timpul cu altă mașină. Îi văd bucuria pe față, pentru că el chiar e foarte pasionat de mașini. E cel mai bun șofer dintre fotbaliști. Conduce foarte bine și a făcut și ceva școală de pilotaj. Mă simt în siguranță cu el”.

Comenteaza