Pățania unei clujence după un gest de bun simț: "Atenție cu acest domn, e agresiv. Pe viitor sun direct la Poliție"

Pățania unei clujence după un gest de bun simț: "Atenție cu acest domn, e agresiv. Pe viitor sun direct la Poliție"
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

O femeie din Cluj susține că a fost amenințată de un șofer după ce l-a rugat să-și mute mașina parcată în fața unei stații de încărcare vehicule electrice.

O clujeancă a vrut să-și încarce mașina și nu a putut, deoarece în fața unei stații de încărcare se afla parcat un autoturism care nu era electric.

Aceasta susține că l-a contactat pe proprietar și l-a rugat frumos să-și mute mașina, însă bărbatul a avut un comportament agresiv.

"Urma să îmi încarc mașina dar din pacate nu am reușit. L-am apelat, am vorbit frumos să își mute mașina. Atenție cu acest domn, e agresiv. Mi-a zis: «Pentru asta m-ai ridicat de la masă? Ai grija că-ți dau și o flegmă», sunt curioasă dacă așa a fost învățat de acasă sau în timp și-a schimbat vocabularul. Să mă scutiți de hate-ul de prost gust, domnul probabil se comporta identic și la casa de marcat de la supermarket sau mai rău, în familie. Asadar am scris să vă feriți de el să nu vă mute șasiul dacă vede că sunteți femeie", a scris clujeanca pe o rețea de socializare.

De asemenea, femeia a spus că a plecat de acolo de frică ca să nu fie luată la bătaie de acel individ, iar pe viitor o să sune direct la Poliție.

"Am plecat de frică, că asta e realitatea, nu stau să mă bată unu’ de pe stradă. Majoritatea femeilor asta ar fi făcut. Când am dat sa plec am văzut că dădea cu spatele, dacă venea Poliția ce făcea? Nimic. Probabil pe viitor direct sun la Politie în loc să sun frumos omul, că așa mai repede îmi iau o palmă decât să-și mute mașina", am mai adăugat femeia.

Comenteaza