Peste 10.000 de clujeni au participat la focul de artificii organizat de Revelion în Piaţa Avram Iancu

Mii de clujeni au petrecut Revelionul 2020 în pieţele Clujului.

Petrecerea de Revelion a început marţi seara la Cluj-Napoca în Piaţa Unirii, unde pe scenă a urcat trupa DJ Project, iar mulţi dintre cei prezenţi s-au mutat apoi în Piaţa Avram Iancu, unde a avut loc focul de artificii care a durat 15 minute.

Sursa: Phantom3S

Primarul Emil Boc a fost cel care a făcut numărătoarea inversă până la intrarea în noul an şi le-a adresat primele urări clujenilor.

“Le doresc clujenilor să aibă un 2020 aşa cum şi-l doresc, cu sănătate, cu bucurii şi împliniri pe toate planurile. Şi, împreună, să ţinem Clujul acolo unde este şi acum, un oraş de referinţă prin calitatea vieţii în România şi în UE. Cele rele să se spele, cele bune să se adune”, a spus Boc.

Edilul Clujului a fost însoţit în Piaţa Avram Iancu de soţia sa Oana şi de preşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda.

Primăria Cluj-Napoca a împărţit celor prezenţi în noaptea de Revelion 750 de sticle de şampanie.

Organizator revelion Piţa Unirii: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca 
Parteneri principali: Terapia - o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT DATA Romania, Banca Transilvania, Coca-Cola, Farmec, Coral Impex.

Parteneri media: Infotrafic - Ziua de Cluj, Radioul de pe strada ta, Radio Impuls, România TV, Look TV, Actual de Cluj, Cluj Capitala, Cluj.com, ClujLife, Clujust, Clujul Cultural, Cluj Info, Făclia, Gazeta de Cluj, Media 9, Monitorul de Cluj, Napoca News, Realitatea FM, Servus Cluj, Știri de Cluj, Transilvania Reporter.

 

 

Comenteaza