Aurelia Cristea: "Victor Ponta a dovedit că are maturitatea politică de a fi președintele României"

Aurelia Cristea:
Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, consideră că premierul Victor Ponta are toate atuurile necesare pentru a deveni preşedintele României.

"Victor Ponta are șansa de a duce până la capăt un proiect de schimbare a României, de transformare a ei într-un spațiu al prosperității și al demnității umane. Trebuie să punem capăt lungului șir de generații care nu rămân decât cu explicația că au fost generații de sacrificiu. Victor Ponta a arătat că e timpul ca acest sacrificiu să se transforme în bună stare, putere și respect, în șanse egale", a declarat Aurelia Cristea.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, consideră că Ponta va fi un președinte care are un proiect de țară și urmărește interesele românilor și ale României atât în țară, cât și în relațiile cu partenerii externi.

"Cel mai important mesaj pe care l-a transmis ieri Victor Ponta a fost acela că va fi un președinte care înțelege să fie alături de români în moment de restriște, în momentele grele, atunci când e nevoie de înțelegere și solidaritate, de atenție și grijă. După zece ani în care viața publică a fost contaminată permanent de dezbinare și ură, iată că putem vorbi în sfârșit de un proiect de țară care să readucă în prim plan valori precum demnitatea, buna înțelegere, prosperitatea și curajul de a schimba ceea ce nu funcționează", a mai spus ea.

Victor Ponta a anunțat ieri, la Craiova, că va fi candidatul PSD la cea mai înaltă funcție din stat.

Comenteaza