"Clujul a schimbat istoria ţării din nou". "Victorie!", s-a strigat în sediul ACL Cluj

La ora 21.00, cei mai mulţi dintre liderii ACL Cluj au aşteptat rezultatele exit-poll-urilor la sediul partidului şi s-au manifestat rezervat, dar după ce Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea, s-au descătuşat.

UPDATE, ORA 00:15

După ce Klaus Iohannis a ajuns în Piaţa Universităţii, în sediul ACL s-a deschis şampania şi se strigă "Ole! Ole! O dorinţă sinceră, România liberă". Se cântă deasemenea imnul PNL.  

UPDATE

În jurul orei 23, după ce premierul Victor Ponta a anunţat că l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victorie, toţi cei prezenţi în sediul ACL Cluj au strigat "Victorie!", "Iohannis, preşedinte!"

 

Liderii ACL Cluj s-au bucurat moderat duminică seara, preţ de câteva minute, după care au plecat în teritoriu, pentru a urmări numnărătoarea voturilor.

Ei au acordat o serie de declaraţii. "Vreau îin primul rând să îi felicit pe toţi românii, pentru vot, îi felicit pe clujeni, pentru că au ieşit în număr foarte mare la vot, peste 70% în municipiu, pentrulecţia de civism pe care au dat-o şi care obligă clasa politică. Noi suntem absolut convinşi că domnul Klaus Iohannis este preşedintele României, dar până când CCR nu validează rezultatul alegerilor, vrem să fim optimişti moderaţi", a declarat copreşedintele ACL Cluj Daniel Buda.

Copreşedintele ACL Cluj-Napoca Radu Moisin a afirmat: "Clujenii au schimbat istoria României pentru a doua oară, după 2004, când schimbarea PSD de la putere a început tot de la Cluj".

Copreşedintele executiv al ACL Cluj, în acelaşi timp vicepreşedinte la nivel naţional al PNL, Alin Tişe, le-a mulţumit de asemenea clujenilor: "Vreau şi eu să le mulţumesc tuturor clujenilor pentru votul atât de mare dat, mai mare decât la alegerile locale. Pentru prima dată am votat şi pentru copilaşul meu, care are 3 ani, şi sunt convins că dacă Iohannis va fi câştigător, Cezar va avea un viitor frumos în România".

Comenteaza