Preşedintele Iohannis, în acestă seară, la „Jocuri de Putere", de la ora 21:00

Preşedintele Iohannis, în acestă seară, la „Jocuri de Putere
In această seară de la ora 21:00, Realitatea TV va face o transmisiune specială de la "Palatul Cotroceni", unde invitatul lui Rareş Bogdan, la "Jocuri de putere", va fi Președintele României, Klaus Johannis.

La exact o lună de la preluarea mandatului si depunerea jurământului in Parlamentul Romaniei, Klaus Johannis va vorbi despre proiectele mandatului sau si despre restartarea Romaniei dar si despre provocările de securitate in noul context regional si despre relația cu Palatul Victoria si locatarul actual de acolo.

Rareş Bogdan vă aşteaptă de la ora 21:00, EXCLUSIV pe Realitatea TV, alături de preşedintele României.

Telespectatorii care au întrebări sau sugestii de teme le pot adresa pe pagina de Facebook a emisiunii sau a jurnalistului Rareş Bogdan.

De la 22.30, Rareş Bogdan va analiza alături de Octavian Hoandră şi alţi jurnalişti declaraţiile preşedintelui României.

Preşedintele României, Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Fecebook un mesaj despre emisiunea din această seară.

"Eu nu fac politică pentru persoane, eu fac politică pentru România. Îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să putem afirma că a dispărut corupția generalizată. România are un potențial enorm, dar corupția ne ține în loc, trebuie să scăpăm de ea și, în primul rând, de corupți. În această seară, începând cu ora 21.00, la emisiunea „Jocuri de putere" de la Realitatea TV, puteți urmări un interviu despre nevoia de reformă a partidelor politice și a instituțiilor publice, despre raporturile instituționale dintre Președinție și Guvern, cât și despre contextul geopolitic actual",

a scris preşedintele Iohannis pe reţeaua de socializare.

Comenteaza