Promo - DAN PURIC, în dialog cu RAREŞ BOGDAN despre bucuriile romanilor - ora 21.00

Promo - DAN PURIC, în dialog cu RAREŞ BOGDAN despre bucuriile romanilor - ora 21.00

Astăzi, la "Jocuri de Putere":


ÎN PREMIERĂ, DAN PURIC dialog cu RAREŞ BOGDAN despre bucuriile romanilor- ora 21.00

si

MARIAN MUNTEANU despre perspectivele românilor în viitorul imediat, pe plan regional şi internaţional - ora 22.45

În această seară, actorul Dan Puric, observator fin al emoţiilor traumatizante ale românilor, este invitatul la "Jocuri de putere", al lui Rareş Bogdan, un alt indragostit iremediabil de Romania. Vei afla de la un căutător neobosit al modelului naţional al succesului care sunt pericolele imediate pentru poporul său, cine a jefuit patria de valori şi de ce plânge românul în aşteptarea unui salvator naţional. Dar şi de ce este iubirea de ţară singura ancoră în viitor.

Iar de la ora 22.45 analiza continuă cu Marian Munteanu, care revine la "Jocuri de Putere" pentru un dialog despre perspectivele românilor în viitorul imediat, pe plan regional şi internaţional. Vei vedea câtă manipulare şi cât adevăr există în teoria care include specificul naţional într-un creuzet multinaţional al Europei secolului 21, dacă există riscul pierderii identităţii şi cum pot ieşi românii din capcanele geostrategice ale momentului.

Nu rataţi în această seară "Jocuri de Putere", alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

Comenteaza