PROMO - PE CINE AVANTAJEAZĂ UN SINGUR TUR DE SCRUTIN - Jocuri de Putere cu rare; Bogdam, ora 21

PROMO - PE CINE AVANTAJEAZĂ UN SINGUR TUR DE SCRUTIN - Jocuri de Putere cu rare; Bogdam, ora 21

Astăzi la „Jocuri de Putere":

*PE CINE AVANTAJEAZĂ UN SINGUR TUR DE SCRUTIN. ROMÂNIA ÎN FAŢA UNUI EXAMEN CARE-I POATE FI FATAL? - ora 21.00

22.00 CAZ ULUITOR IN INIMA TRANSILVANIEI: 26 de localitati romanesti sub SECHESTRU!

22.30 EXCLUSIV: CUM SE DAU BANII CU DEDICAŢIE PENTRU DESZĂPEZIRE. Cine sunt beneficiarii!

23.00 FRAUDA LA LOTERIE. CUM PIERDE STATUL 1 miliard de euro!

În această seară, de la ora 21.00, prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă, primar de 3 mandate analizează, alături de Rareş Bogdan, impactul alegerilor locale într-un singur tur de scrutin asupra democraţiei şi asupra aspiraţiilor cetăţenilor. Cui foloseşte lipsa de reprezentativitate? Cine va profita de ea? De asemenea, vei afla de ce le rentează partidelor să nu se reformeze, dar şi de ce castiga dreapta alegerile in Banat si Transilvania si le pierde in Oltenia si Moldova.

Cum se vede Guvernul de tehnocraţi după două luni, cât va deconta PNL dintr-un eventual eşec al lui Dacian Cioloş?

INFORMAŢII NOI DESPRE CAZUL BODNARIU - UNDE GREŞESC PRIMARII BUCUREŞTENI LA DESZĂPEZIRE - CUM SE VEDE LUPTA PT. CASA ALBĂ DIN SPAŢIUL CARPATO-DANUBIANO-PONTIC

Iar de la ora 22.00 urmareste un nou caz uluitor in care 26 de localitati romanesti din inima Transilvaniei sunt sechestrate!

De la 22.30 urmăreşte noi episoade de investigaţii de sezon pentru a descoperi, ÎN EXCLUSIVITATE, cine ia banii pentru deszăpezire fără să cureţe zăpada, cine a permis acest jaf din banii publici la CNADNR şi cum se dau fonduri cu dedicaţie la primăriile de sector şi la Primăria generală a Capitalei.

NU RATA informaţii în premieră despre BUBOIUL DE LA LOTERIE!!! Vei vedea cine este vinovat pentru faptul că statul nu încasează cei 75 de milioane pentru contractul dubios din ciclul MAFIA PĂCĂNELELOR!

Astă seară, la „Jocuri de Putere", alaturi de Rares Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM de la 21.00 la 24.00

Comenteaza