PROMO Personajul-cheie din scandalul "Kovesi-Ghiţă"

PROMO Personajul-cheie din scandalul
Ora 21: PERSONAJUL-CHEIE DIN SCANDALUL "KOVESI-GHIȚĂ" - Avocatul Gheorghiță Mateuț spune ce ştie despre avionul privat cu care a venit Sebi Ghiță la Cluj-Napoca pentru semnătura sa si anunta o informatie BOMBA

Ora 21.30: Meteorologii despre controversa cea mai friguroasă/călduroasă iarnă din ultimii 130 de ani. CUM VA FI VREMEA în următoarele 6 săptămâni

Ora 22: PRIMUL MEMBRU AL GUVERNULUI CARE DEMISIONEAZĂ CA SĂ CANDIDEZE - Manuel Costescu, fost secretar de stat responsabil cu investițiile străine, despre stadiul acestora în România. De la multinațională, în Guvern, apoi vorbind pentru Diaspora. Un tânăr întors acasă!

Ora 22.30: De la ursul păcalit de vulpe la URSUL ÎMPUŞCAT DE OM. Când BRUTELE UCID CU SÂNGE RECE. Prezentat drept animal periculos, ursulețul căuta de mâncare. Al treilea animal salbatic liber prin Sibiu in ultimii 5 ani care ests ÎMPUŞCAT, NU TRANCHILIZAT. Şeful Poliției: Nu există proceduri pentru asemenea situații!!! SĂ VĂ FACĂ DNA ŞI PROCEDURI?

Ora 23.30 - PENTRU CINE ERA "BECHTEL" O AFACERE - Cine e firma de avocatură care cunoaşte adevărul despre negocierea, suspendarea, prelungirea şi anexele contractului - Cum s-a scumpit autostradă de la 2.2 miliarde de euro de peste 5 ori?

Ora 00.00: DOCUMENT SENZAȚIONAL DIN LABORATOARELE SECURITĂȚII, CARE RESCRIE ANUL 1990!
Totul astă seară, într-o emisiune marca "Rareş Bogdan", pe Realitatea Tv şi Realitatea FM, de la 21.00 la 00.30

Comenteaza