Soluţia USR la criza politică actuală. Ce spune liderul clujean al Uniunii Salvaţi România

Soluţia USR la criza politică actuală. Ce spune liderul clujean al Uniunii Salvaţi România
Partidele din opoziţie încearcă şi ele să profite cum pot de conflictul intern din PSD şi de criza politică creată.

USR-ul a dat publicităţii un comunicat de presă semnat de clujeanul Elek Levente, preşedintele interimar al USR, în care a tratat în termeni ironici ceea ce se întâmplă în PSD.

„Ţine de consecvenţa politică faptul că evaluarea activităţii unui guvern care şi-a atras eticheta de #noapteacahoţii să fie realizată de un specialist în întâlniri nocturne cu iz penal şi capitonarea pereţilor cu tablouri de provenienţă ilicită", scrie preşedintele interimar al USR, Elek Levente.

În acelaşi document, conducerea USR îi critică în termeni duri pe ambii protagonişti ai acestui scandal fără precedent: „Nu ne facem vreo iluzie cu privire la corpul comun din care provin atât domnul Dragnea, condamnat penal definitiv şi cercetat penal, precum şi domnul Grindeanu, semnatar al OUG 13/2017. Aceştia sunt exponeţi ai aceleiaşi clase politice iresponsabile capabilă, după cum vedem în aceste zile, să ducă ţara în criză politică la nivel guvernamental pentru interese partinice netransparente şi interese pur personale din sfera penală".

Conducerea USR consideră că, în acest context, „soluţia decenţă şi necesară pentru România devine cea a alegerilor anticipate."

 

 

 

Comenteaza