Dragnea, înainte de Cex: Nu va fi niciun ministru cu probleme de integritate. Rovana Plumb nu are nicio problemă

Dragnea, înainte de Cex: Nu va fi niciun ministru cu probleme de integritate. Rovana Plumb nu are nicio problemă
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, înainte de şedinţa CEx al PSD, în care se decide lista miniştrilor din Cabinetul Dăncilă, că din viitorul Executiv nu vor face parte miniştri cu probleme de integritate. Întrebat de Rovana Plumb, liderul PSD a afirmat că aceasta nu are vreo problemă.

"Unele propuneri nu au fost acceptate. (...) La fiecare propunere va fi vot nominal. Nu cred că va fi vreun ministru cu probleme de integritate ", a declarat Liviu Dragnea,a înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat de situaţia Rovanei Plumb, al cărei nume este vehiculat pentru a ocupa postul de vicepremier, Dragnea a declarat că "la domana Plumb, din moment ce a fost respinsă de Parlament cererea (n.r.: de urmărire penală), înseamnă că nu are nicio problemă".

Procurorii DNA au cerut Parlamentului, în 2017, încuviinţarea urmăririi penale a Rovanei Plumb în dosarul "Belina", cerere care a fost însă respinsă.

Referitor la Paul Stănescu, pentru care DNA cere redeschiderea unui dosar, preşedintele PSD a declarat că acesta şi-a anunţat deja intenţia de a demisiona dacă devine inculpat.

 

Etichete
Comenteaza