Scandal în PNŢCD: ploaia de demisii a atras autodizolvarea Biroului de Conducere

Scandal în PNŢCD: ploaia de demisii a atras autodizolvarea Biroului de Conducere
Scandal în PNŢCD Cluj: Biroul de Conducere Judeţean s-a autodizolvat ca urmare a demisiei a mai mult de jumătate din numărul membrilor aleşi.

Demisionari sunt primvicepreşedintele Mircea Gavrilă, secretarul general Marinel Molnar şi vicepreşedinţii Tiberiu Brehariu, Mircea Vădan, Cornel Moldovan şi Paul-Sorin Tiţa.


„Aceste demisii au survenit ca urmare a comportamentului abuziv al Preşedintelui PNŢCD Cluj, domnul Ioan Feraru, care a convocat nestatutar Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNŢCD Cluj şi intenţionează să organizeze aceste alegeri în mod nestatutar, cu încălcarea procedurilor statutare şi regulamentare de organizare şi derulare a alegerilor", spune Tiţa, care este şi secretar executiv al partidului în zona Transilvaniei. Acesta spune că în consecinţă mandatul lui Feraru încetează, „şi solicităm forurilor de conducere superioare ale PNŢCD numirea unei Comisii Interimare de Conducere care să organizeze alegerile în mod statutar".

Tiţa spune că decizia demisiei în bloc vine după ce preşedintele Ioan Feraru a convocat o adunare generală a membrilor de partid din judeţ pentru alegerea unui nou preşedinte, deşi mandatul actual este valabil până în 2013. "E clar că se va aduce o masă de manevră cumpărată, pentru că nu e acelaşi lucru votul organizaţiei municipale, care are mai mulţi membri, cu al unei alte organizaţii", a precizat Tiţa.

Etichete
Comenteaza