News alert Patru parlamentari PSD au semnat moțiunea care o "pensionează" pe Dăncilă. Rareș Bogdan: "Trebuie să punem capăt haosului!"

Patru parlamentari PSD au semnat moțiunea care o "pensionează" pe Dăncilă. Rareș Bogdan: "Trebuie să punem capăt haosului!"
| Foto: gov.ro

Partidele de opoziţie au depus moţiunea de cenzură la Parlament, a anunţat lider deputaţilor PNL Raluca Turcan. Ea a precizat că moţiunea a fost semnată de 237 de aleşi, printre care şi patru de la PSD.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, după depunerea moțiunii în Parlament, că "orice politician de bună credință înțelege de ce trebuie îndepărtat acest guvern: este antinațional, este incompetent, este ticălos""Trebuie să punem capăt haosului și imoralității și să înlocuim interesul infractorilor cu interesul public. Să ne ajute Dumnezeu!", a completat Rareş Bogdan,

„Am depus moţiunea de cenzură ca să reconstruim România. Guvernul Dăncilă trebuie să plece de urgenţă. Această moţiune e semnată de 237 de parlamentari aparţinînd PNL, USR, PMP, ALDE, Pro România şi UDMR.

Au mai semnat doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, patru ai PSD şi un deputat independent. Pentru toată aroganţa şi răul cu care au obişnuit România, un vot pentru este necesar de la orice parlamentar de bună credinţă”, a afirmat Raluca Turcan, la Parlament.

Aceasta a precizat că PSD intenţionează să stabilească citirea moţiunii de cenzură marţi seară, pentru ca votul să fie dat la sfârşitul săptămânii, în zile nelucrătoare. Ea a catalogat demersul ca fiind unul caracteristic fostului lider al PSD Liviu Dragnea.

„Am discutat cu mai mulţi parlamentari. Decizia tot mai multor membri ai Parlamentului e că acest guvern antinaţional trebuie să plece acasă. Ceasul nu mai poate fi dat înapoi. Ştim că se exercită presiuni uriaşe faţă de semnatarii moţiunii şi Guvernul şi PSD au scos toate resursele la bătaie ca să blocheze această moţiune de cenzură. Încearcă să aibă acelaşi comportament ca Liviu Dragnea, pentru că cu toate că am depus la 18.00 seara, vor să pună citirea, noaptea ca hoţii şi votul undeva în week-end, în zile nelucrătoare”, a completat liderul deputaţilor PNL.

Comenteaza