News alert Update Video Dăncilă a ajuns la Oncologie, pe furiș! Protestatarii, bruscați de jandarmi

Dăncilă a ajuns la Oncologie, pe furiș! Protestatarii, bruscați de jandarmi

Premierul Viorica Dăncilă este așteptat să sosească, din moment în moment, la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

UPDATE:  Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, dar a intrat pe o curte laterală, deoarece la intrarea principală se adunaseră peste 100 de protestatari. Când au aflat că premierul a ajuns în spital pe o cale de acces laterală, protestatarii au fugit în direcţia acesteia, strigând „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduşi de hoţi” şi „Ne e silă de Dăncilă”. Unul dintre protestatari a aruncat cu un sul de hârtie igienică . Jandarmii au intervenit şi au blocat accesul în curte.

De asemenea, la intrarea din faţă a Institutului Oncologic Cluj-Napoca, jandarmii au încercat să confişte un banner de la un protestatar, însă s-a produs o busculadă, iar persoanele prezente au huiduit şi au scandat „Jandarmeria apără hoţia", sărind în apărarea acestuia. În cele din urmă, jandarmii i-au lăsat bannerul proprietarului.

-----------------------------------------------------------

UPDATE: Protestatarii, bruscați de jandarmi. Dăncilă a fost strecurată la Oncologie prin ieșirea din spate a bisericii spitalului. 

------------------------------------------

Jandarmii au format un lanț în dreptul Institutului Oncologic, din Cluj-Napoca, pentru a o primi pe Viorica Dăncilă, care face o vizită la Cluj. VEZI și Protestatarii s-au mutat de la CCS, la Oncologie: "#Veorica, nu uita, Clujul sigur nu te vrea!"

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza