A apărut un nou partid ţărănist, lansat la Cluj

A apărut un nou partid ţărănist, lansat la Cluj

Conducerea Alianţei Naţional Ţărănistă (ANŢ) a făcut un apel la membrii şi la foştii membri ai PNŢCD să se înscrie în noul partid înfiinţat în noiembrie 2019. Formaţiunea condusă de Aurelian Pavelescu a devenit „de stânga”, susţine ANŢ.

Preşedintele ANŢ, Radu Ghidău, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca într-o conferinţă de presă, că Aurelian Pavelescu a trădat principiile creştin- democrate şi ale naţional-ţărănismului.

„ANŢ este, la ora actuală, singura structură politică reprezentantă a dreptei creştin-democrate şi a naţional-ţărănismului în România, în condiţiile în care PNŢCD, din punct de vedere doctrinar, s-a orientat spre stânga. Aurelian Pavelescu (preşedintele PNŢCD – n.a) a ales să meargă cu PSD, ceea ce reprezintă o trădare a principiilor creştin- democrate şi ale naţional-ţărănismului şi demonstrează că nu are nicio legătură cu aceste principii. Să vândă orice, oricui este pur mercantilism. ANŢ este <casa> celor care mai cred în ideile national-ţărăniste, iar mesajul nostru adresat membrilor PNŢCD şi foştilor ţărănişti este <să vină acasă>”, a spus Ghidău.

Acesta a explicat că noua formaţiune va participa la alegerile locale în cât mai multe localităţi şi judeţe cu liste complete pentru primari, consilii locale şi judeţene. „Vrem să ne confirmăm identitatea de ţărănişti, dar vrem şi o confirmare pentru candidaţii noştri într-o confruntare electorală”, a subliniat liderul ANŢ.

Radu Ghidău participă, vineri, la Cluj-Napoca, la lansarea filialei Cluj a ANŢ. Alianţa Naţional Ţărănistă a fost înfiinţată în 11 noiembrie 2019 şi are structuri în 15 judeţe.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza