A fost lansată petiția „Fără români în funcții publice”. Unde vor inițiatorii să mute capitala țării și câte persoane au semnat-o

A fost lansată petiția „Fără români în funcții publice”. Unde vor inițiatorii să mute capitala țării și câte persoane au semnat-o
| Foto: psnews.ro

ONG-ul autohton FRFP a lansat joi, 1 aprilie, petiţia „Fără români în funcţii publice”, semnată până la ora 12:00 de 200 de persoane.

Petiţia „Fără români în funcţii publice”, prin care le solicită autorităţilor „crearea unei comisii prezidenţiale care să identifice la nivel mondial cei mai buni specialişti în domeniile de competenţă deficitare din administrarea României”, a adunat, până la ora 12:00, 200 de semnături. 

În petiţie se mai cere un referendum pentru mutarea Capitalei la Sibiu. „Bucureştiul reprezintă secole de furt şi corupţie levantină. O nouă Românie cere o altă Capitală!”, este propunerea iniţiatorilor.

Senatoarea Diana Şoşoacă a comentat petiţia legată de eliminarea românilor din funcţiile publice, spunând că este momentul în care se va vedea cine sunt trădătorii, dar şi cei manipulaţi. Şoşoacă crede că în spatele petiţiei se află doi politicieni din Sibiu: Iohannis şi Barna.

„Ce român şi ce trădător îşi mai poate dori să fie condus de străini? Ce reuşite a avut preşedintele Iohannis, în afară că a dezbinat România, pas cu pas, cu guvernul lui. Unicul parlamentar care mai luptă pentru România sunt eu. La acest moment, avem, de 31 de ani, conducere străină, cu ordine primite din afară, prin plicuri, care vin via Berlin-Viena-Bucureşti.

Am un mesaj pentru cei ce au semnat petiţia: Să lase politica anti-română deoparte. Din plenul Senatului am menţionat că avem legi pentru apărarea oricărei etnii, dar nu avem pentru apărarea românilor. E bine că vedem şi noi care sunt trădătorii şi cine sunt cei manipulaţi. În spatele acestei mişcări avem doi protagonişti: Iohannis şi Barna”, a spus, la Aleph News, Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Comenteaza