ALDE Cluj are un nou președinte. Este cercetat de DNA pentru luare de mită într-o afacere din pandemie

ALDE Cluj are un nou președinte. Este cercetat de DNA pentru luare de mită într-o afacere din pandemie
| Foto: Facebook.com/avram.gal

Biroul Central ALDE a decis, joi, numirea în funcția de președinte a filialei județene de la Cluj a lui Avram Gal.

Politicianul consideră noua funcție ca o „provocare” și susține că filiala ALDE Cluj are o echipă foarte dinamică, putând construi proiecte „frumoase” împreună.

În urma unei decizii de astăzi a Biroului Central ALDE, am fost încredințat să preiau funcția de președinte al filialei județene Cluj a Alianței Liberalilor si Democraților. Deși dețin o functie de vicepreședinte la nivel național am acceptat provocarea de a relansa formațiunea noastră într-unul dintre cele mai dinamice centre de dezvoltare ale țării.

Clujul a devenit un epicentru al creșterii economice, iar în calitate de promotor al ideilor autentic liberale voi demara o serie de inițiative menite să aducă regiunea la potențialul său optim. Deși actuala administratie liberală investește serios in marketing, erijându-se în cea mai perfomantă echipă de conducere, în urma discuțiilor cu oamenii se poate lesne constata câte probleme serioase zac nerezolvate.

Astfel, începând cu dezechilibrele pieței imobiliare ce retează orice posibilitate tinerilor de a avea o situație locativă decentă, și până la circulația absolut sufocantă din oraș (un blocaj generealizat ce afecteaza semnificativ calitatea aerului), sunt necesare politici inteligente care să vină în sprijinul oamenilor.

Filiala Cluj are o echipă foarte dinamică și cred ca putem construi multe proiecte frumoase impreună. Vreau să le mulțumesc toturor colegilor pentru mesajele de încredere transmise și îi asigur pe această cale că voi face o prioritate din proiectul numit ALDE Cluj”, a transmis Avram Gal.

În vara anului 2020, DNA l-a plasat sub control judiciar pe clujeanul Avram Gal, pentru trafic de influență, potrivit unui comunicat al parchetului anticorupție. El ar fi primit mită peste 400 de mii de lei ca să ajute o firmă să câștige contracte cu Unifarm pentru achziția de echipamente anti-COVID.

Comenteaza