ALDE Cluj s-a alăturat PSD Cluj: „Scopul principal este de a oferi județului măsuri puternice, centrate pe dezvoltare și prosperitate”

ALDE Cluj s-a alăturat PSD Cluj: „Scopul principal este de a oferi județului măsuri puternice, centrate pe dezvoltare și prosperitate”
| Foto: Facebook.com/PSDClujOfficial

Organizația ALDE Cluj s-a alăturat social democrației clujene, iar cele două formațiuni politice vor avea același proiect pentru viitoarele alegeri din 2024.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții PSD Cluj în cursul zilei de sâmbâtă. 

Organizația județeană PSD Cluj este un integrator, ce își prezintă deschiderea către partidele ce ne împărtășesc viziunile și au țeluri comune, în beneficiul cetățenilor. În urma discuțiilor purtate cu președintele ALDE Cluj, domnul Avram Gal, am decis armonizarea obiectivelor celor două formațiuni politice.

Scopul principal fiind acela de a oferi județului Cluj măsuri puternice și durabile, centrate pe dezvoltare și prosperitate prin asumarea unor țeluri comune, sub umbrela social democrației", a declarat președintele social-democraților clujeni, Alexandru Cordoș.

Avram Gal, liderul ALDE Cluj, susține că motivul din spatele deciziei este că pentru realizarea unor proiecte de anvergură este nevoie de o echipă puternică.

„Pentru realizarea unor proiecte de anvergură este nevoie de o echipă puternică. Acesta este principalul motiv pentru care am luat decizia de a intra de astăzi în echipa PSD.

Este orașul meu de suflet, și nu pot privi de pe margine cum această urbe a rămas atât departe de potențialul său. Infrastructura a devenit o problemă greu de ignorat, curățenia orașului lasă de dorit, spațiile verzi sunt pe cât de puține pe atât de dezolante.

De asemenea, multe aspecte ce țin de sistemul medical sunt în responsabilitatea autorităților locale, iar realizarea unui spital la standarde europene reprezintă deja un imperativ.

 Școlile, grădinițele și creșele sunt în egală măsură obiective aflate în fruntea listei mele de priorități. Vreau ca oamenii să nu mai fie nevoiți să migreze către alte localități pentru ca nu au condițiile optime „acasă”.

În același context, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din precedenta formațiune în care am activat pentru încrederea acordată și pentru decizia de a mă urma în noul proiect sub egida PSD. Am încredere că beneficiind de sprijinul celui mai puternic partid din România vom reuși să realizăm toate acele proiecte pe care oamenii le așteaptă de la noi”, a afirmat Gal, potrivit turdanews.net.

Comenteaza