Video ALEGERI 2024. Ciucă: Am votat pentru dezvoltarea României, pentru siguranţa românilor, pentru păstrarea valorilor, a tradiţiilor şi a credinţei noastre

ALEGERI 2024. Ciucă: Am votat pentru dezvoltarea României, pentru siguranţa românilor, pentru păstrarea valorilor, a tradiţiilor şi a credinţei noastre

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru dezvoltarea României, pentru păstrarea valorilor, a tradiţiilor şi a credinţei, pentru o Românie puternică într-o Europă unită.

"Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viaţă mai bună în fiecare comunitate, am votat pentru siguranţa românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradiţiilor şi a credinţei, tot ceea ce înseamnă identitate românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem, indiferent cât zgomot se face", a afirmat Ciucă.

El i-a îndemnat pe români să meargă duminică la vot.

"În ultima perioadă s-a vorbit mult despre a ne face datoria de cetăţeni, s-a vorbit despre patriotism, cred că este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru, al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranţei sau poate fi al stagnării sau al haosului. Ca atare, este foarte importantă prezenţa la vot, este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles şi este foarte important cine conduce comunităţile. Ca atare îndemn pe fiecare să meargă la vot şi să decidă viitorul ţării noastre, care trebuie să fie un viitor mai bun", a adăugat Ciucă.

Comenteaza