ALEGERI ÎN PDL: Rareş Bogdan: Replica lui Blaga către Boc. "Domnule Boc, eu nu am candidat ca tine cu Alianţa DA"

ALEGERI ÎN PDL: Rareş Bogdan: Replica lui Blaga către Boc.
Jurnalistul Rareş Bogdan comentează de la Palatul Parlamentului al doilea discurs al lui Blaga, care a venit la finalul prezentării platformei acesteia.

În discursul lui Blaga a existat un atac dur la Elena Udrea, răspuns la cuvântarea ministrului: A fost vorba de alegerile de la Bucureşti din 2008, alegeri pe Udrea în discursul său l-a criticat pe Blaga că le-a pierdut. Vasile Blaga i-a reproşat Elenei Udrea că în 2004, când el era în PD şi se lupta cu PSD, ea ar fi făcut parte din partidul domnului Năstase, cu Petrache, Bitner şi altiii. Cu ghioaga, domnul Blaga!

Atac devastator şi la Boc: "Domnule Boc eu nu am candidat ca tine cu Alianţa DA". Blaga a făcut aluzie la faptul că Boc ar fi căştigat alegerile la Primăria Clujului din partea Alianţei DA, în timp ce actualul secretar general al PDL a candidat la Bucureşti din partea unei singure formaţiuni politice, cea din care face parte şi în prezent.

Totuşi, prea mult trecut, prea multe referiri la trecut în discursul lui Blaga, din nou face referire la trecutul intern, prea multe date, cifre, nu cred că a câştigat sala. (Rareş Bogdan)

Comenteaza