Alegeri interne la USR Florești. Un singur candidat în cursa pentru șefia filialei

Alegeri interne la USR Florești. Un singur candidat în cursa pentru șefia filialei
| Foto: Facebook.com/USRFloresti

Marți, 2 februarie vor avea loc alegeri interne la USR Florești pentru desemnarea noului președinte al filialei, dar și pentru alte funcții.

„În data de 2 Februarie 2021, la ora 18.00, în Filiala locală USR Florești va avea loc Adunarea Generală a Membrilor pentru desemnarea noului Președinte, a Biroului Local, a Comisiei de Arbitraj, Cenzorul filialei dar și delegați pentru conferința Judeteană.

În acest moment sunt depuse mai multe candidaturi pentru pozițiile din structurile de conducere ale filialei, dar perioada de aplicare mai durează până în data de 28 Ianuarie.

Candidaturile anunțate până acum sunt atât de la membrii cu vechime în filială cât și de la cei mai noi membri. Așteptăm cu nerăbdare și interes ziua votului! Vom afla cine va forma noua echipă de la conducerea USR Florești, echipa care va avea un mandat scurt, dar extrem de important. Noua echipă de conducere va gestiona filiala în perioada de tranziție spre noua formulă politică USRPLUS, rezultată din fuziunea partidelor politice USR si PLUS.

Adunarea generală USR Florești va avea loc în mediul on line, pe platforma Zoom, unde se va și derula întregul proces de votare.

Vom reveni în data de 3 Februarie cu detalii despre rezultatul votului intern. Până atunci ne puteți urmări pe pagina de facebook “USR Floresti”cât și pe Instagram “usrfloresti” sau pe paginile publice ale colegilor din Consiliul Local Floresti”, au transmis reprezentanții USR Florești.

Liderul actual al USR Florești, Larisa Șenilă a precizat pentru ZIUA de CLUJ că noua conducere a USR Florești are o misiune importantă, aceea de a asigura procesul de fuziune cu cei din PLUS, care nu se știe deocamdată când va avea loc, actele fiind la tribunal.

„Pentru poziția de președinte deocamdată sunt doar eu. Pentru Biroul Local, care este cel mai important zic eu, pe Marius Todoran, Mihai Vădan care sunt consilieri locali în primăria Florești și sunt mai vechi în filială. Mai este Doru Petrușan care este membru mai nou, Răzvan Pîrlea, Alina Varga, Kelemen Andrei.

Cel mai important este că noua conducere a filialei USR Florești va avea o misiune foarte importantă pentru că la noi urmează fuziunea cu cei de la PLUS și în urma fuziunii, colegii din PLUS vor trece automat pe platforma USR și se va alege o nouă conducere locală, dar până atunci conducerea care va fi aleasă în data de 2 februarie va manageria tot acest proces”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ Larisa Șenilă.

Comenteaza