ALEGERI LA CLUJ: Cine sunt primii votanţi

ALEGERI LA CLUJ: Cine sunt primii votanţi
Urnele s-au deschis în urmă cu 15 minute, iar la Cluj-Napoca au şi apărut primii cetăţeani care şi-au exercitat dreptul la vot.

La ora 07.05, un bărbat de 58 de ani a fost primul votant dintr-o secţie amplasată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Mărăşti.

"Am venit să votez acum pentru că mă grăbesc să plec la ţară şi nu o să mă întorc decât după închiderea urnelor. Votez de fiecare dată. E dreptul meu. Românul trebuie să meargă să voteze. Nu cred că o se ne ajute prea mult cei ce vor fi aleşi", a spus bărbatul.

La o altă secţie de votare din Mărăşti, prima persoană care a votat a fosto femeie de 78 de ani. A venit la urme devreme pentru că e bolnavă şi nu poate sta în soare.

"Eu cred că o să se schimbe ceva în bine. Am văzut că parlamentarii trimişi în Europa chiar ne ajută", a punctat femeia.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 599.262 de alegători. Autorităţile au pregătit 653 de secţii de votare, din care 181 vor funcţiona în municipiul Cluj-Napoca, fiind amenajate în unităţi de învăţământ sau instituţii publice.

Comenteaza