ALEGERI LA CLUJ. Explozie de bucurie la PSD Cluj

ALEGERI LA CLUJ. Explozie de bucurie la PSD Cluj
Într-un spaţiu de 35 de metri pătraţi s-au înghesuit peste 50 de persoane, membri ai partidului. Au urmărit exit poll-urile pe un televizor mic, iar în momentul în care au aflat rezultatele de la ora 19 au început să aplaude şi să scandeze "PSD, PSD!".

A doua explozie de aplaze a avut loc când au fost anunţate numerele de mandate pe care partidul le va avea în Parlamentul European şi anume 17, conform televiziunilor.

La sediul de campanie al PSD Cluj se află preşedintele Remus Lăpuşan, Alexandru Cordoş, Valentin Cuibus şi Mircea Jorj.

PSD Cluj a avut o reacţie de dezamăgire după ce Crin Antonescu nu şi-a anunţat demisia.

UPDATE: "Este o victorie meritată care este rezultată din faptul că am avut o echipă de conducere foarte bună, o campanie foarte bună, dar şi din faptul că în ultimii doi ani Guvernul Ponta şi-a făcut datoria faţă de cetăţeni. Aştept cu nerăbdare rezultatele de la judeţ, unde sperăm să căştigăm de asemenea", a spus Remus Lăpuşan.

"Europa are nevoie de o schimbare. România are nevoie de o schimbare pentru a deveni mai importantă în Parlamentul European şi pentru a participa la deciziile majore. Rezultatul acestor alegeri este rezultatul a unei munci de doi ani", a spus şi Alexandru Crodoş.

Comenteaza