Foto Alegeri PNL Cluj | Boc: „Domnule Orban, un prefect liberal tot am fi meritat” / „Cîțu reprezintă viitorul României și al PNL”

Alegeri PNL Cluj | Boc: „Domnule Orban, un prefect liberal tot am fi meritat” / „Cîțu reprezintă viitorul României și al PNL”
Alegeri PNL Cluj | Boc: „Domnule Orban, un prefect liberal tot am fi meritat”
Alegeri PNL Cluj | Boc: „Domnule Orban, un prefect liberal tot am fi meritat”
Alegeri PNL Cluj | Boc: „Domnule Orban, un prefect liberal tot am fi meritat”

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a ținut un discurs în cadrul Comitetului de Coordonare Județean în cadrul căruia este ales noul Birou Politic Județean al PNL Cluj.

„Cum am câștigat la Cluj tot ce se putea câștiga, așa vom câștiga pe viitor și în PNL. Eu văd această bătălie ca un antrenament pentru a putea da României cel, pentru a câștiga toate cele patru alegeri din 2024. Noi, liberalii, trebuie să fim opțiunea numărul 1 a românilor, și acum și în viitor. Sper să avem înțelepciune în PNL până în septembrie. Nu trebuie să avem un război intern.

Nu avem voie să periclităm viitorul acestui partid și nici a României, pentru că PNL este și viitorul acestei țări.Am regăsit în premierul Florin Cîțu, premierul capabil să ducă România și PNL la nivelul următor. Ludovic Orban are meritul pentru a ceea ce reprezintă astăzi Partidul Național Liberal”, a declarat primarul Clujului.

Boc nu a ezitat să-i spună lui Ludovic Orban că ar fi meritat și Clujul un prefect PNL, după ce această funcție a ajuns la UDMR, în urma negocierilor din coaliția de guvernare de acum câteva luni.

Comenteaza