Alexa a votat pentru excluderea lui Cozmin Guşă din PSD: "Pe mine nu m-au trimis serviciile, pe el, da"

Alexa a votat pentru excluderea lui Cozmin Guşă din PSD: "Pe mine nu m-au trimis serviciile, pe el, da"
| Foto: cetin.ro

Preşedintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, a declarat că a votat pentru excluderea lui Cozmin Guşă din Partidul Social Democrat, în Comitetul Executiv de marţi seară.

"Am votat pentru excluderea lui Cozsmin Guse. Pe mine nu m-au trimis serviciile în PSD, pe el, da. În fine, ideea e alta: Cozsmin Guse e ca Nasrea, csanacsul nu mai are efect la ei", a scris liderul social-democrat, pe pagina sa de Facebook.

În aceeaşi postare, Liviu Alexa a reiterat faptul că deputaţii Hoira Nasra şi Cornel Itu nu pot fi excluşi din partid, întrucât revenirea lor după scurta plecare la Pro România nu a fost aprobată.

"Revin si reamintesc: Nasrea si mITUmanu nu pot fi exclusi din PSD, fiindca ei sunt tradatori si s-au autoexclus mergand la Ponta. Aaa, nu pot redeveni nici membri PSD, de ce? Fiindca exista un statut. Care interzice jegurilor ce tradeaza sa mai viseze ca vor reveni in PSD, “dacat” peste un an. Si chiar si atunci DOAR dupa votul BPJ", se mai arată în postare.

Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea şi cel care s-a reînscris în PSD la finele lunii octombrie 2019, a fost exclus, marţi, din formaţiunea politică, în urma unei decizii luate în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEX) PSD.

Pe 28 octombrie 2019, primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, anunţa, pe Facebook, că Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid. La secţiunea comentarii, Tudorache a postat şi o fotografie cu adeziunea lui Cozmin Guşă, datată 28 octombrie 2019.

Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD între 2001 şi 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.După ce a demisionat din PSD, Guşă s-a înscris în Partidul Democrat. În 2004 a fost şef de campanie a lui Traian Băsescu.

Comenteaza