Alexandru Cumpănaşu, pus sub acuzare de DNA pentru fraudă

Alexandru Cumpănaşu, pus sub acuzare de DNA pentru fraudă

Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Constanţa pentru fraudă, după ce ar fi minţit că deţine diplomă de studii superioare atunci când a accesat un post de expert într-un proiect european derulat de SNSPA, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare pentru fraudă, după ce ar fi minţit în privinţa studiilor, pentru a lucra, ca expert, într-un proiect european (SIPOCA) derulat de Ministerul Dezvoltării, implementat în parteneriat cu SNSPA.

În luna septembrie a acestui an, SNSPA a decis să verifice legalitatea angajării lui Cumpănaşu în cadrul proiectului SIPOCA, pentru a clarifica situaţia privind studiile lui. La acea vreme, Cumpănaşu a semnat un document potrivit căruia deţine studii superioare.

În funcţie de rezultate, SNSPA a anunţat că vor fi luate măsurile legale impuse.

Verificările SNSPA au fost dispuse după ce, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse privind studiile lui Cumpănaşu. În declaraţia de avere publicată pe site-ul Biroului Electoral Central înainte de alegerile pentru preşedinţie, Cumpănaşu figura cu 66.762 lei de la SNSPA.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza